El color blau, símbol de Dosrius

David Rivero, Erika Navas, Judit Salvans, Hugo Garcia i Naiara Jimenez

Hem escollit el color blau, ja que per a nosaltres aquest color és el que va més acord amb el nostre poble, i el blau representa la tranquil·litat. I Dosrius és el poble ideal, com bé ho indica el seu nom, Dosrius.

Aquest color ens transmet serenitat i tranquil·litat.

El nostre entorn és ple de color blau, i a més a més la seva bandera ho representa així, ja que és blava.

Una curiositat és que Dosrius es diu així, ja que hi ha 2 rius, amb tonalitats blaves, per tant, podem dir que si hi ha algun color que representi el nostre poble, durant totes les estaciones de l’any és el color blau.

Amb les imatges que hem fet del nostre petit poble hem volgut representar: llibertat, confiança, serenitat, il·lusió… volem transmetre aquest seguit d’emocions, quan aquestes imatges entrin als ulls d’aquells qui ho vegin.

Les nostres imatges transmeten sobretot pau i serenitat.

El nostre objectiu és fer que Dosrius sigui mirat amb ulls blaus, cada cop que alguna persona ho visiti. Dosrius transmet moltes emocions agradables, i el color blau és l’indicat pel nostre poble!

Segons un estudi es pot dir que les persones són més productives quan treballen en llocs amb tonalitats de colors blaus.

Nosaltres, els habitants d’aquest poble podem estar ben agraïts, ja que el color blau ens envolta per cada cantó del nostre entorn, fent-nos així persones més productives.

A Dosrius, regna la tranquil·litat, la major part de les persones som tranquil·les i serenes, perquè el blau del nostre entorn ens ho transmet.

Els habitants de Dosrius som molt afortunats!