//

On són els llibres?

Matias Sferco

Avui en dia amb la nova producció hi ha hagut molts problemes en instituts o escoles per poder estudiar mitjançant un dispositiu electrònic com ara les tauletes, però hi ha molts professors que n’estan en contra de fer ús d’aquest per poder estudiar.Jo personalment estic a favor d’utilitzar-les.

Avui en dia fer ús d’una tauleta per poder prendre anotacions a classe té molts avantatges. Al principi pot semblar que és un malbaratament de diners per només prendre apunts, però té molts beneficis: poder guardar els apunts d’una manera fàcil i accessible per algun futur, també és una forma d’estalviar-se gastar tant paper. Sense contar que és molt més pràctic i que també té altres utilitats, com consumir vídeos o llegir articles. S’ha de tenir en compte que és molt més lleuger que portar tots els llibres i llibretes, també dura molt més del que s’espera, si es cuida el dispositiu. Pot arribar a durar molts anys.

A continuació explicaré els desavantatges i una solució per a cada problema. Molts professors sempre m’han comentat que fent els apunts amb tauleta pot provocar que s’oblidi o que s’acostumi a escriure amb l’aparell, però hi ha una solució molt més fàcil del que sembla. Moltes tauletes quan és compren et porten un llapis intel·ligent, o el es pot comprar a part (depèn de la marca), per poder escriure o dibuixar, normalment les tauletes porten una aplicació on pots prendre notes a mà des d’aquesta, o pots instal·lar una aplicació externa.

Sense comptar l’inconvenient del fet que costa molts diners, crec que invertir en un dispositiu com aquest té molts punts a favor, crec que, en aquest cas, les comoditats i els usos valen la pena, en qualsevol cas si no t’agrada el preu pots buscar el dispositiu d’una altra marca i d’un altre any, o de segona mà.