/

Pessebre vivent a Dosrius

L’alumnat de l’institut Els Roures participarà en el pessebre vivent de Dosrius.

L’alumnat de l’institut Els Roures ha participat en el pessebre vivent de Dosrius

Xavi Cano, Marti Jansana, David Rivero i Jordi Alvez

Per segon any consecutiu, el pessebre vivent s’ha dut a terme a Dosrius durant el cap de setmana 17 i 18 de desembre. S’ha situat pels voltants de l’església i a la zona de l’hort del rector, com la darrera edició. La franja horària  per veure el pessebre va ser de les 18 h fins a les 21 h. L’entrada va tenir un preu de 5 euros per persona. Els diners recaptats seran destinats al viatge de fi de curs de l’alumnat de 4t ESO.

Estanis Fors n’és el responsable i l’encarregat de l’organització. S’ha comptat amb la col·laboració de l’Institut Els Roures, l’esplai 4 pedres, alguns pagesos d’Arenys i també el regidor de l’Ajuntament de Dosrius Pere Rovira, que ha portat el bestiar per fer-ho més realista. També hi han participat altres entitats del poble com el Condis, Forn Fúria… 

En aquest pessebre hem trobat una gran varietat de personatges com pastors, àngels, rentadores… i els més importants la Verge Maria i Sant Josep.

L’any passat es va atreure una gran quantitat de gent, però només es va celebrar un sol dia, i per aquesta raó no tothom va poder gaudir del pessebre. Aquest any el pessebre vivent ha durat dos dies, per tal de respondre a la gran demanda de l’última edició.

Si voleu continuar gaudint de pessebres situats al maresme aquí us deixem algunes propostes per visitar, Premià de Dalt, Canet de Mar entre altres.