Xavi renuncia al lloc d’entrenador després del fracàs en competicions locals

Genís Bosch

El dia 27 de gener, després de la derrota per 3-5 del FC Barcelona a l’Estadi Olímpic Lluís Companys, l’entrenador del Barça, Xavi Hernández, va reunir-se en una sala de l’estadi amb l’actual president del club, Joan Laporta.
Per aquest mateix motiu, la roda de premsa postpartit es va endarrerir uns minuts. Quan finalment es va presentar Xavi a la sala, ho va fer iniciant la roda de premsa amb un discurs en el qual anunciava que deixaria el club el dia 30 de juny del 2024 en finalitzar la temporada.

Va respondre que ja estava plantejant-se la seva sortida del club des de fa un temps, ja que gran part dels aficionats de Barça el volen fora i alguna gent de la directiva també encara que comptava amb la confiança completa del president Laporta.

Es comenta que alguns dels membres de la plantilla que se senten més culpables van rebre la notícia entre llàgrimes.

Xavi Hernández, assegura que encara que el Barça acaba la temporada guanyant els últims dos títols que estan en joc, abandonarà el club sí o sí i la directiva ja treballa per buscar un substitut del que ha estat l’entrenador del primer equip durant 2 anys.